Pere Ubu – Ticketactie

Een van de meest wonderlijke personen in de rockmuziek is David Thomas. Afkomstig uit Cleveland, domicilie van het Rock’n Roll Hall of Fame, maar of hij daar ooit terecht zal komen? Nee, daarvoor hakt David Thomas, met Pere Ubu, teveel een eigenzinnig niche in de art rock, uit. Pere Ubu, opgericht in 1975 en eigenlijk is de enige constante David Thomas. Hun debuut, Modern Dance, was meteen een klassieker. We zijn inmiddels een zestien platen verder, waaronder juweeltjes als Why I Hate Women“>Why I Hate Women. Altijd geheel onvoorspelbaar, altijd onnavolgbaar, maar altijd constant van kwaliteit. Zijn laatste plaat, Carnival of Souls is voor zijn doen zelfs redelijk toegankelijk. Maar laat u daar niet afschrikken! David Thomas is tevens een indrukwekkende podiumpersoonlijkheid en live dan ook op zijn best. En laat dat nu de plek zijn, waar Pere Ubu optreedt, in Metropool in Hengelo. Zo’n optreden dat zomaar legendarisch kan worden. File Under geeft twee keer twee kaarten weg. Stuur snel een mailtje en wellicht bent u onderdeel van een stuk muziekgeschiedenis…
Pere Ubu


mij=Door: Gr.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top