The Ravenna Colt – Terminal Current

The Ravenna Colt - Terminal CurrentJohnny Quaid kennen we nog als gitarist bij My Morning Jacket. Met The Ravenna Colt heeft de uit Kentucky afkomstige muzikant zijn nieuwe kader gevonden om Americana te koppelen aan folk, country en bluegrass. Bovendien heeft hij een thuis gevonden in Boise, de hoofdstad van de staat Idaho. Die innerlijke rust heeft ervoor gezorgd dat Quaid zonder schroom zijn ideetjes omzette in verhaaltjes voor het slapen gaan en die van een passende soundtrack voorzag op dit tweede album van de band. Heel eerlijk, lief en vooral ontroerend en ontwapenend. Na alle strubbelingen binnen My Morning Jacket, zijn gezinssituatie, zijn zwerftochten en zijn relaties is Terminal Current een persoonlijk dagboek geworden met prima liedjes. Quaid is erbij gebaat en niemand anders.


mij=Karate Body

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top