So Stressed – The Unlawful Trade Of Greco Roman Art

So Stressed - The Unlawful Trade Of Greco Roman ArtDat postcore en screamo-varianten steeds vaker teruggrijpen naar ouderwetse hardcore mag gewoon weer. Letlive en Fucked Up hebben zich wat dat betreft enorm bewezen. So Stressed uit Sacramento doet niet anders. Het trio lijkt alleen te zijn vergeten dat je niet voortdurend boosaardig hoeft te klinken om entertainend bezig te zijn. Het boeit So Stressed waarschijnlijk geen ene moer. Als de bassen maar rechttoe rechtaan voortdenderen en de drums hun rare kwinkslagen maken is er al voldoende uitdaging voor de heren. De hardcore-ethiek draait om het vermogen om te overrompelen en om het uithoudingsvermogen. De luisteraar moet vooral uitgeput worden. Hij moet naar adem snakken bij het beluisteren van deze plaat. Ik kan niet anders dan mezelf op een borreltje trakteren. Eindelijk rust in de tent.


mij=Honor Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top