The Real Ones – This is camping

Tja. File Under pretendeert een site te zijn met louter recensies, dus verwacht u ook een recensie. Maar ik ga even inbreuk maken op uw verwachtingen. Want wat nu volgt is geen recensie. Hoogstens een impressie. Want een recensie gaat namelijk nog niet. Uwes is namelijk nog druk bezig om zijn vingers achter This Is Camping van The Real Ones te krijgen. Niet dat deze Noorse Neo Folkies een slechte plaat gemaakt hebben. Want dat hebben ze niet. Ze hebben intrigerende plaat gemaakt. Het is een lekker makkelijk wegluisterend brits aandoend folkpopplaatje geworden met invloeden uit de hele wereld. Invloeden die buiten de bestaande paden gezocht zijn. En die het voor een recensist niet gemakkelijk maken. Ook al niet omdat die constant het idee heeft dat David Byrne een nieuw plaatje gemaakt heeft. Want het stemgeluid van zanger David C. Jogt is soms eng gelijkend. Het lig allemaal aangenaam in het oor maar het blijft niet zo goed hangen. Het ontbeert vooralsnog een eigen smoel lijkt het. Deze Noren zijn in eigen land echter tot beste live act van het jaar uitgeroepen. Misschien moesten ze deze zomer maar eens de festivals gaan doen. Zodat het kwartje dan kan vallen. Want een intrigerend plaatje blijft het. Alleen nog ongrijpbaar.

File: The Real Ones – This is camping
File Under: Voer voor festivals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven