Willard Grant Conspiracy – From a distant shore: Live in the Netherlands

Op een podium staan, en ook nog succes hebben geeft een geweldig gevoel. Het liefst zou ik dan ook zanger zijn geworden. Helaas is het nooit zover gekomen. Ik heb andere talenten. Toch is er nu mijn eerste officiële cd uit. Ik sta dan wel niet op het podium van Metropool in Hengelo (O), maar doe mijn ritmische geklap en geschreeuw tussen de nummers door vanuit de zaal. De cd is goed geworden, dat kan ik je verzekeren. Helaas moet je de cd zelf importeren via Glitterhouse. Waar het over gaat? Het gaat over een live registratie van Willard Grant Conspiracy. De belangrijkste man is Robert Fisher. Een persoon waar je letterlijk niet omheen kan, en in het bezit van een prachtige zwaar stemgeluid. Ze brengen hun lugubere alt.country-liedjes met verve. De 9 tracks uit het concert die op deze cd From a distant shore: Live in the Netherlands zijn terecht gekomen zijn grotendeels terug te vinden op het vorig jaar verschenen Regards the end. Ze zijn aangevuld met een paar oudere nummers en een nieuwe: “Dance with me”. Dit album is een prima gelegenheid om kennis te maken met de geweldige band, dat ene nummer toe te voegen aan je collectie W.G.C. of om dus mijn eerste officiële cd in huis te halen. Wel een klein punt van kritiek. De opnames vonden op 7 oktober plaats, en niet in september 2003, zoals de hoes vermeldt. Bovendien staan er echt geen Engelstalige teksten op de (toen opgebroken) straten in het centrum van Hengelo.

File: Willard Grant Conspiracy – From a distant shore: Live in the Netherlands
File Under: Mijn eerste officiële cd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven