VA – Songs For The Silver Surfer

Op 11 juni speelde Telefunk in Kultuurhuis Bosch te Arnhem. Op zich een optreden zoals er meer optredens zijn. Ik hoorde behalve een optreden die avond dat drummer Arnoudt en zijn vrouw/zangeres, Simone met hun twee kinderen naar Engeland gingen verhuizen. Dit zou voorlopig het laatste optreden zijn vanuit de thuisbasis Deventer. Ze hadden al wel het e.e.a. aan materiaal klaarliggen, maar dat zou later uitgewerkt worden. Hoe anders zou het gaan. Nadat ik van vakantie terug was vernam ik dat Arnoudt plotseling in Engeland was overleden. Er zou dus geen nieuw album van Telefunk komen. En ik was achteraf getuige geweest van Arnoudt’s afscheidsconcert. Zijn vrouw en kinderen gingen noodgedwongen weer terug naar Nederland. Wat kan het leven toch gemeen zijn. Toch bracht het ook iets goeds. Een hele reeks artiesten stelden nummers beschikbaar voor de cd Songs For The Silver Surfer – Arnoudt was een fanatiek surfer. De nummers zijn aangevuld met solo -stukken van Arnoudt zelf. De opbrengst is geheel bestemd voor vrouw en kinderen. Eigenlijk kan ik het hier wel bij laten, want het is verplichte kost voor iedereen die een warm muzikaal hart heeft. Mocht je toch nog willen weten wat er op de cd te horen is dan noem ik even namen als: Willard Grant Conspiracy, King Me, Bettie Serveert, Club Diana, Blimey!, Lawn, Zolar, The Gathering en Whipster. De prijs is laag gehouden. Ik zie dus geen reden om de cd niet aan te schaffen. Rennen dus naar je cd-winkel en kopen dat ding. En anders kun je hem hier ook nog via internet bestellen.


mij=Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven