Chateau Lamotte – Shining

Veiligheid. Ook zo’n issue. Voelen we ons nog wel veilig? Gewoon op straat. Of in de rij voor de kassa van uw lokale supermarkt met een goedgevulde winkelwagen vol kerstboodschappen. In het openbaar vervoer tussen de studenten en hun veel te grote weekendtassen. Gedurende een gebedsdienst in de kerk of moskee. Tijdens een driedaags totaalfestival in de flevomodder, genietend van de nieuwste hype uit Engeland. In de aankomsthal van Schiphol, wachtend op de vertraagde vlucht KL204. Tijdens een snikhete dag in augustus in twaalf kilometer ronkende, verstikkende file richting kust. Langs de waterkant tussen het riet met uw hengel in de ene hand en een pilsje in de ander. In uw luie stoel terwijl u op uw superplatte breedbeeld-tv de Tokkies gadeslaat. Op een kunststof klapstoeltje in het voetbalstadion met schuifdak waar u getuige bent van de zoveelste nederlaag van uw favoriete club. In een ergonomisch verantwoorde bureaustoel op de allerhoogste verdieping van het kantoorgebouw van Nationale Nederlanden in Rotterdam terwijl u in de verte aan de horizon de contouren van een Boeing zeven-vier-zeven ontwaart… Kijkt u ook steeds vaker even over uw schouder? Heeft u de laatste tijd ook steeds meer behoefte aan dat gevoel van veiligheid? Dan is er nu speciaal voor u een glimmend rond schijfje (zonder scherpe puntjes of randjes, lekker veilig) op de markt gebracht. Volgespeeld met de deephouse van het vanuit België opererende Chateau Lamotte. Want die is namelijk zeventig minuten lang enorm veilig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven