Sia – Colour The Small One

Het kan de trouwe FileUnder-lezertjes niet zijn ontgaan dat er de laatste tijd hier tussen al de noest rockende trollen nogal wat elfjes rond dwarrelen. Het lijkt potdomme de Droomvlucht van de Efteling wel! Omdat het helaas technisch nog niet mogelijk is om via het wereldwijde web uw reukorgaan te prikkelen, zult u het voorlopig nog zonder de frisse boomgeur moeten doen. Enfin, nu we het toch over die Droomvlucht hebben even het volgende: is het u ooit opgevallen dat er wel eens een elfje met een mankementje tussen zit? Een lam vleugeltje. Dat ene exemplaar in dat hoekje met die mistroostige blik. Daar wil ik het graag met u over hebben. Ik wil namelijk met u delen dat ik een zwak heb voor dit soort elfjes. Zo kon u enige tijd geleden al kennismaken met Annie, het dans-elfje met hartzeer. Maar kent u het jazzy triphop-elfje Sia al? Nee? Haar stem waarschijnlijk wel want ze mocht net als collega-elfje Tina Dico ook bij de microfoon van de heren van Zero 7 rondfladderen. Ooit vloog ze met sierlijke bogen rond maar toen sloeg het noodlot toe. Het plotselinge verlies van de liefde van haar leven maakte haar vleugellam en ze stortte met een enorme klap neer. Op haar tweede soloplaatje hoort u hoe ze overeind krabbelt en weer als een vlinder leert rondfladderen. Af en toe dwarrelt ze misschien een beetje te ver weg maar ik vind het in ieder geval een stuk boeiender dan de herhalingsoefening van haar werkgevers.


mij=Island/Universal

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top