Puscha – Steal your life back

Het nadeel van het in een appartement wonen is dat je wel eens wat van de buren meekrijgt. Het voordeel van het in een appartement wonen is dat je wel eens wat van de buren meekrijgt. Zo had het Somalische echtpaar schuin boven mij een knallende ruzie. Deuren knalden, hij schreeuwde en zij schreeuwde. Het was een geweldig spektakel en klonk zoals elke andere heftige ruzie ondanks dat ik er niets van verstond. Het Engelse Puscha straalt ook emotie uit in muziek en tekst. Het klinkt bij de eerste keer draaien al meteen alsof ze er altijd geweest zijn. De cd Steal your life back is een echte rockplaat waar referenties gevonden worden in Aerosmith, Red Hot Chili Peppers, The Osmonds, Queens of the Stone age en Mando Diao. Simon Rawlinson en zijn mannen gooien alle ellende eruit. De titel spreekt boekdelen. Het is knap dat een band in zo’n uitgekauwd genre nog iets neer weet te zetten dat er toe doet. Een leuke plaat is het namelijk zeker geworden. Ik had er alleen een vuig orgelgeluid doorheen willen horen. Dan was het feest compleet geweest. Een kwestie van het keyboard inruilen lijkt me. Aangezien ik dit ook niet voor niets schrijf, hoor ik het graag op de opvolger. De debuutplaat levert in ieder geval een ruime voldoende op van de meester. Nog even een laatste buurtroddel: Hij heeft haar verlaten.


mij=Full On

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven