Editors

Eigenlijk is alles wat die mannen van Editors doen allang gedaan. Zo hebben ze zo enorm goed naar Joy Division en Interpol gekeken dat er mensen zijn die beweren dat de cd van Editors de cd is die Interpol had willen maken. Gelul natuurlijk, de cd's van Interpol doen er eenentwintig keer meer toe dan die van Editors. En cd's van Joy Division doen er dan weer vierendertig keer meer toe dan die van Interpol. Ook live blijken de mannen van Editors grote fans van Interpol. De dikke schijnwerper achterop het podium die voor een fijn backlight effect zorgt hebben ze denk ik uit Paradiso gestolen, waar Interpol hem ook al eens gebruikte. Maar dat geeft allemaal niks, als je het doet zoals Editors dat deden: gedreven, intens en gewoon goed. Een van de leukere concerten van dit jaar.


mij=Editors, 19 oktober, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven