Sissy Wish – Tuning In

sissy_wish-tuning_in.jpgMonogamie is niets voor mij. Ik houd van vrouwen. Ik heb er dan ook de nodige in mijn kast. Niet letterlijk natuurlijk, maar op zo’n glimmende geluidsdrager. Zo staat Oyster van Heather Nova gezusterlijk in de rij met Relish van Joan Osborne, Things to make and do van Moloko, The first of a million kisses van Fairground Attraction, Never for ever van Kate Bush en het gelijknamige album van Vanessa Paradis. Dat ik deze noem is geen toeval want Sissy Wish aka Siri Wålburg heeft op Tuning In goed naar deze dames geluisterd. Dit tweede album gaat het weer richting de één, dan weer richting de ander. Het probleem is dat het door al het gedraai geen album oplevert dat mij iets duidelijk wil maken. Het is alsof Sissy Wish niet bekend wil maken wie ze werkelijk is. Muzikaal is het dan ook een totaalplaatje van losse nummers. De productie is bovendien superglad. Ik laat het dus maar even bij de vrouwen die ik al kende. Mochten er nog leuke Noorse vrouwen zijn die een plaatsje in mijn kast willen hebben dan houd ik me aanbevolen. Ik zal een plekje vrijlaten. Deze mevrouw hoeft van mij geen inburgeringscursus te gaan doen.


mij=Bauta / Tuba / Bertus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven