Four Tet – Everything Ecstatic (DVD)

four_tet_everything_ecstatic.jpgIk ben een beetje laat. We wonen op een afstand van school die net te kort is om tussen de middag over te blijven. Maar als ik onderweg een beetje te veel treuzel kom ik niet op tijd op school. Gisteren was het woensdag. Woensdag vind ik leuk. Dan heb ik lekker veel tijd om met de Lego in de weer te gaan. Ik heb de Lego-ton al bijna helemaal leeg gebouwd. Alle kleuren door elkaar. Toch ben ik niet tevreden want de bouwsels die ik dagdroom zijn altijd veel mooier dan het opgeleverde eindresultaat. Maar vanmiddag kan ik dus niet verder bouwen omdat ik dan weer terug naar school moet. Mijn moeder zegt dat ik op moet schieten. Snel werk ik mijn grote bord Brinta naar binnen. Die is te dik en dat vind ik vies, maar de melk is op. Ik gooi er nog wat extra fruithagel doorheen, maar dat helpt niet. Eigenlijk wordt mijn pap er zelfs nog viezer van. Terwijl ik mijn jas aantrek, moppert mijn moeder dat ik mijn bord moet leegeten. Snel schrok ik nog wat van de vieze drab naar binnen. De helft valt op mijn jas. Meer gemopper. Ik geef een middagkus en spring snel op mijn fiets. Vanmiddag hebben we tekenen. We gaan verven uit de grote plastic flessen. De lerares vindt mijn kleuren vloeken en slordig. Ik ben kleurenblind. Mijn potloodschetsen zijn altijd veel beter.


mij=Domino / Munich

5 reacties

  1. Ik vond Everything Ecstatic in eerste instantie een van de teleurstellingen van het jaar, maar toen ik hem na een tijdje weer draaide, merkte ik dat die conclusie iets te voorbarig was. Beetje bij beetje ging ik er toch wel iets in horen en inmiddels vind ik het een sensationeel album. Misschien moeten ze Kieran Hebden maar wat meer dagen vrij geven. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven