Duffy

Duffy


mij=Duffy, 2 juli, Paradiso, Amsterdam. Foto: George

28 Comments

 1. blink

  Ik was er gisteren en vond het concert vooral nogal braaf en degelijk. Absoluut niet slecht want Duffy is een hele leuke verschijning met een dijk van een stem, maar er waren eigenlijk geen echte verrassingen of hoogtepunten. De liedjes van de CD werden gewoon keurig nagespeeld. Misschien waren het wel haar (veel te) hoge hakken waardoor ze de hele avond als een houten klaas over het podium bewoog? Het was gewoon een gezellig avondje met Duffy en iedereen stond mooi op tijd nog voor 22:00 uur weer buiten.

 2. blink

  Ik was er gisteren en vond het concert vooral nogal braaf en degelijk. Absoluut niet slecht want Duffy is een hele leuke verschijning met een dijk van een stem, maar er waren eigenlijk geen echte verrassingen of hoogtepunten. De liedjes van de CD werden gewoon keurig nagespeeld. Misschien waren het wel haar (veel te) hoge hakken waardoor ze de hele avond als een houten klaas over het podium bewoog? Het was gewoon een gezellig avondje met Duffy en iedereen stond mooi op tijd nog voor 22:00 uur weer buiten.

 3. cpt eddie

  @Steven: sorry omdat Duffy natuurlijk een erg getalenteerde zangeres is, en ze het verdient om op haar stem, songs en talent te worden getaxeerd, en niet op iets oppervlakkigs als sex-appeal en looks.
  Maar soms mag/moet je ook over zulke dames eens zeggen: ‘lekker wijfje!’ πŸ˜‰

 4. cpt eddie

  @Steven: sorry omdat Duffy natuurlijk een erg getalenteerde zangeres is, en ze het verdient om op haar stem, songs en talent te worden getaxeerd, en niet op iets oppervlakkigs als sex-appeal en looks.
  Maar soms mag/moet je ook over zulke dames eens zeggen: ‘lekker wijfje!’ πŸ˜‰

 5. Joyce

  Oh, ik dacht “sorry” omdat het gewoon een seksistische opmerking was πŸ˜‰
  Joyce [vindt Jeff Buckley of Eddie Vedder helemaaaaaaaal geen lekkere dingen πŸ˜‰ ]

 6. Joyce

  Oh, ik dacht “sorry” omdat het gewoon een seksistische opmerking was πŸ˜‰
  Joyce [vindt Jeff Buckley of Eddie Vedder helemaaaaaaaal geen lekkere dingen πŸ˜‰ ]

 7. Dit

  Duffy mag daarna het stokje overnemen. Tja, en met een dergelijke naam kan je niks anders dan je naam bevestigen. Nou ben ik zelf zeer gecharmeerd van de persoon Duffy, maar op het podium gaat ze vaak onprofessioneel te werk. Al die frustraties van de afgelopen tijd (gescheiden ouders, verhuizen naar een andere stad, meedoen aan Idols, tweede worden) moeten er ook uit, dus wellicht kan onze soulchick deze negatieve energie op het podium naar iets positiefs omzetten en voor een verrassing zorgen.
  Handwarme popjournalistieke stoplappen marineren in zoetzuur en dit is het resultaat.

 8. Dit

  Duffy mag daarna het stokje overnemen. Tja, en met een dergelijke naam kan je niks anders dan je naam bevestigen. Nou ben ik zelf zeer gecharmeerd van de persoon Duffy, maar op het podium gaat ze vaak onprofessioneel te werk. Al die frustraties van de afgelopen tijd (gescheiden ouders, verhuizen naar een andere stad, meedoen aan Idols, tweede worden) moeten er ook uit, dus wellicht kan onze soulchick deze negatieve energie op het podium naar iets positiefs omzetten en voor een verrassing zorgen.
  Handwarme popjournalistieke stoplappen marineren in zoetzuur en dit is het resultaat.

 9. Sommige reacties zijn net zo azijnpisserig als die van de Volkskrant. Duffy heeft een prima concert neergezet in Paradiso. OkΓ©, haar repertoire is wat aan de korte kant, dus was het concert met een uurtje klaar, maar verder vond ik het prima. Leuke, frisse meid, die ingetogen maniertjes had, die juist buitengewoon sexy overkwamen. Nee, ze is niet aan de heroine en alcohol verslaafd en zingt gewoon binnen de tonen en dat kunnen we van Amy Winehouse niet zeggen. Maar je moet kennelijk bijna dood gaan en een heavy abused life hebben om bij popcritici genade te vinden.

 10. Sommige reacties zijn net zo azijnpisserig als die van de Volkskrant. Duffy heeft een prima concert neergezet in Paradiso. OkΓ©, haar repertoire is wat aan de korte kant, dus was het concert met een uurtje klaar, maar verder vond ik het prima. Leuke, frisse meid, die ingetogen maniertjes had, die juist buitengewoon sexy overkwamen. Nee, ze is niet aan de heroine en alcohol verslaafd en zingt gewoon binnen de tonen en dat kunnen we van Amy Winehouse niet zeggen. Maar je moet kennelijk bijna dood gaan en een heavy abused life hebben om bij popcritici genade te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top