Gezocht: Hiphoppert

Gezocht: Hiphoppert‘Hiphop is niet alleen maar een vorm van muziek maken, maar gaat veel dieper dan dat”, staat er te lezen op de Wikipedia. Maar wij bij File Under begrijpen niet veel van hiphop. We doen wel ons best, maar ja…. Dus liggen er stapels cd’s om te recenseren, maar we hebben dus geen schrijver. Ben je een groot hiphop/rap-liefhebber, heb je discipline om met vaste regelmaat iets aan te leveren, kun je tegen opbouwende kritiek en kun je nog leuk schrijven ook (niet geheel onbelangrijk) dan ben jij misschien wel onze redding. Mail je persoonlijke proeftekst over het liefst een cd die we nog niet hebben besproken naar ons op. En mocht ons dit bevallen dan ben jij misschien wel onze hiphopper of -hopster. Dus hiphup klim in die pen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top