Of Montreal – Ticketactie

Excentriekeling Kevin Barnes, de oprichter en zanger van Of Montreal, knutselt al ruim een decennium aan zijn hoogt eigenzinnige potpourri van alle mogelijke stijlen die je uiteindelijk toch gewoon indiepop kan noemen. Het succes komt geleidelijk, maar zeker. Zijn laatste twee platen haalden zelfs de Amerikaanse charts, terwijl men toch nergens enige concessie kan bespeuren. De theatrale Barnes is nooit vies geweest van wat erotiek, een verkleed- of uitkleedpartij en nummers gezongen vanuit zijn transseksuele alter-ego Georgie Fruit.
Of Montreal
Het funky, soms zelfs soulvolle Of Montreal kan je zodoende een ware opvolger noemen van een andere flamboyant, Todd Rundgren, die ooit optrad in een pauwenkostuum. In interviews gaf Barnes aan dat de live-optredens in Europa ietwat soberder zullen zijn, maar schmink zal er vast wel vanaf kunnen. File Under mag drie setjes van twee kaarten weggeven voor het concert in Paradiso. En het enige dat je hiervoor hoeft te doen is dit flodderige formuliertje in te vullen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top