Kaiser Chiefs

As ever.


mij=Kaiser Chiefs, 16 februari, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: George

5 Comments

  1. Solomon Horowitz

    Misschien bovenal een typisch gevalletje “blijf eens een paar jaar weg”. Is er serieus nog iemand daadwerkelijk geïnteresseerd in deze groep? Dat blijft en blijft maar gaan en komen en geprogrammeerd worden. Zou een ieder (publiek, pers, programmeurs, festivals, band zelf) het niet gewoon veel fijner vinden als deze groep gewoon een jaar of twee op vakantie ging? Kunnen zij weer een plaat maken die er toe doet, en kan het publiek zich mogelijk nog eens écht verheugen.

  2. Frank

    Nee hoor! Niks ‘wegblijven’. Het is misschien een beetje routine geworden, maar dat weet je als je naar de Kaiser Chiefs gaat. Het was gisteren ook weer een mooi feest! Er waren denk ik weer zo’n 4,5 á 5000 man die het gewoon heel fijn vindt als deze groep gewoon niet een jaar of twee op vakantie gaat.
    En de nieuwe plaat… tja niet allemaal krakers, maar van Employment en Yours Truly was ook niet alles even goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top