Neon Plastix – Awesome Moves / The Fabulous Penetrators – With Love

Neon Plastix - Awesome MovesSoms heb ik van die periodes; een hele iPod vol met muziek maar geen zin om een van die platen te luisteren. Dan schakel ik over op de shuffle-mode. Je hoort nog eens muziek die je minder snel opzet en nummers kunnen hele andere invalshoek krijgen. Zo ontdek je dat je goede nummers die op een plaat minder opvallen, maar daarbuiten best overeind blijven. Of nummers die best goed zijn, maar waarvan de hele plaat tegenvalt. Zoals de nummers van The Fabulous Penetrators en Neon Plastix. Hoewel beide band erg van elkaar verschillen, The Fabulous Penetrators speelt naar rockabilly neigende garagerock en Neon Plastix’s kunstje is elektropop, hebben ze veel gemeen.
The Fabulous Penetrators - With Love Beide stralen een vrolijkheid uit die feestjes doet ontbranden, beide bands hebben goede nummers, maar beide bands variëren zo weinig in hun stijl, dat, als je een hele cd draait, de verveling toeslaat. En dat is jammer, want daardoor draai ik het dus te weinig. Typisch van die bandjes die een festival opfleuren, maar waarbij je rustig even weg kunt om een biertje te halen. Want het is feest immers! Vele platen die ik recenseer haal ik van mijn iPod, maar deze twee laat ik staan. Voor als ik het weer eens niet weet en de shuffle ingeschakeld wordt…


mij=Blow Up / Konkurrent & Stag-O-Lee / Munich

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top