Tim Kasher – More Songs From The Monogamy Sessions

tim_kasher-bigamy_-more-songs-from-the-monogamy-sessions.jpgNa Tim Kashers The Game Of Monogamy is er nu More Songs From The Monogamy Sessions. De voorman van Cursive weet van geen ophouden. Geen volwaardig album dit keer, maar een e.p. – al zou ik het zelf liever een mini-album noemen – van nog geen 28 minuten. Zes tracks zijn geschreven gedurende de toer van het eerdergenoemde album, het afsluitende nummer “Trees Keep Growning” is een cover van Azura Ray. De Amerikaan (Omega, Nebraska) heeft meerdere kanten. Zo lijkt opener “No Harmony” in het begin weer zo´n gitaarliedje, maar na de aansluitende ingehouden uitbarsting weet je wel beter. Prachtig. Of neem “A Bluer Sea” waar ik zelfs een dansje op zou willen wagen. More Songs From The Monogamy Sessions mag dan op het eerste gezicht een tussendoortje lijken, dat is het zeker niet. Een man met gitaar die het wat intiemer houdt dan op de voorganger weet te boeien. We want more! Oh, dat kan dan met een nieuwe van Cursive.


mij=Munich

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top