The Attention! – Gettin' All

The Attention! - Gettin' AllWij hebben The Kik, in Oostenrijk doen ze het met The Attention!. Deze Niederbeat uit Wenen speelt met The Beatles, Spencer Davis Group, Them en Animals. Dat heette vroeger in Engeland R&B. Wij in Nederland zeggen dan dat er niets boven onze eigen Wally Tax met zijn Outsiders ging. Ach, Mods, Mersey en Beat zijn hotter dan ooit tevoren. En ik moet zeggen, Oostenrijk swingt weer eens. Maar één eigen song op twintig covers is zeker voor een tweede plaat wel een beetje teveel van het goede. Kom op jongens, niet blijven hangen in de sixties en gooi er wat anno nu tegenaan. Wie goed is op een Rickenbacker of een mondharmonica heeft niet langer een garantie op uitverkochte zalen en instant bekendheid. Kijk naar The Red Devils en The Loved Ones en kom dan nog eens terug met een oldskool genre met de twist van nu. Als dat gebeurt, dan zie ik The Attention! zijn naam meer dan waar maken. Voor nu is deze tweede schijf ideaal voor bruiloften en partijen.


mij=Rhythm’N’Beat

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven