Jacuzzi Boys – Jacuzzi Boys

Jacuzzi Boys - Jacuzzi BoysNaar aanleiding van de voorganger Glazin’ concludeerde ik dat het trio Jacuzzi Boys uit Miami nog niet op het topniveau acteerde, maar het wel in zich had om deze stap te zetten. Deze stap is gezet op hun derde album getiteld Jacuzzi Boys, althans in het nummer “Guillotine”. Hier piept en knarst het moordachtig zoals het hoort. Als ik echter de andere nummers draai, dan denk ik dat mijn uitgangspunt niet goed is. Jacuzzi Boys is meer een gitaarpopband met Britse invloeden als Primal Scream en Happy Mondays. In het algemeen zoeken ze echter op de relatieve veilige weg naar het perfecte gitaarpopliedje. Kijk, als je daar ook naar zoekt, dan heb je aan de Boys wel een goede met liedjes als “Double Vision” en “Domino Moon”. Deze zijn kennelijk niet voor niets gekozen als uithangbord van dit album. Het is best een aardige plaat, maar niet eentje die zich onderscheidt. En de wat zeurderige zang helpt daar niet bij.


mij=Hardly Art

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven