Aloa Input – Anysome

Aloa Input - AnysomeHet zijn een stel paradijsvogels, de jongens van Aloa Input. Natuurlijk, ze passen prima bij Morr, met hun mengeling van elektronica en indie, maar ze kwetteren toch een stuk vrolijker dan je verwacht. De lesjes van Vampire Weekend blijken geleerd. Via Duitse techneuten naar Afrika, het is een verrassend tropische trip. “Another Green World” lijmt een kek refreintje aan een spookachtige break, om aan het eind uit te barsten in jubelend a capella gezang. “Clouds So Far” keert even terug naar de Heimat. Er klinkt krautrock in optima forma, dus met spacy ‘shwooshes’. Ook dan wordt de Notwist-pop echter niet uit het oog verloren. De synthesizers wiebelen onweerstaanbaar kunstig. Het laatste nummer dat apart vermelding verdient is “Mellow Red Ball”. De band zet even een droef gezicht op, alsof we naar Beck‘s Sea Change hebben zitten luisteren, maar toont zich dan weer even uitgelaten eclectisch (Becklectic!) als voorheen, door het liedje richting Animal Collective af te laten buigen. De invloeden mogen dan makkelijk te spotten zijn, voor de kwaliteit geldt hetzelfde.


mij=Morr

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven