Black Art – Full Lungs & Empty Words

Black Art - Full Lungs & Empty WordsPunk en hardcore blijven prima samengaan, zelfs als metal- of postcore-aanhef. Black Art uit Forest of Dean, Gloucestershire, Engeland begrijpt dat. Overduidelijk harder en woedender dan The Ghost Of A Thousand en op sommige punten ietwat melodieuzer dan de gemiddelde noise- of screamocoreband. Engeland weet er wel raad mee. Niks geen emo-geneuzel, niks geen veertien-jarige meiskes bij de voorste rijen. De vijf van Black Art gaan voor een ouderwetse verzwelgende energie, omdat alles gewoon kapot kan. De uitdaging is dan ook om te kijken hoe snel en in hoe weinig efficiënte rake klappen. Zanger Joe Kibble is de volksmenner en opruiende hooligan ineen. Sinds enkele EP’s in 2012, een enkele split-single in 2014 met Surrender The Coast, is er nu deze nieuwe EP Full Lungs & Empty Words. Na optredens met Your Demise, Last Witness, Palm Reader en Desolated moet Nederland binnenkort maar eens kennismaken met de kwaadaardige tornado-kracht van Black Art. Laat jezelf eens lekker van je sokken blazen.


mij=White Russian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven