Nots – We Are Nots

Nots - We Are Nots‘Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maakt plaats, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast’, dat is zo’n beetje het credo van de vier dames Nots afkomstig uit Memphis. Elf nummers worden er in zo’n 26 minuten doorgejast alsof het niets is. Een drum, wat ronkend en psychedelisch gitaarwerk, een rockende synthesizer en bovenal een zangeres die lekker van zich af schreeuwt: meer is het niet. Maar oef, wat zijn de tracks stuk voor stuk raak. Dat heeft het kwartet rond de gewezen bassist van Ex-Cult, nu overigens op gitaar en vocalen, Natalie Hoffmann toch maar mooi gefikst. We Are Nots is hun debuut en lijkt me komende zomer niet misstaan op menig festival met een kleine beetje liefde voor punk. Meer punk wordt het anno 2015 – al is deze release van eind 2014 – niet. Girllllllllllllllllllllllll……….. power!


mij=Goner Records / Konkurrent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top