Rob Lynch – All These Nights In Bars Will Somehow Save My Soul

Rob Lynch - All These Nights In Bars Will Somehow Save My SoulWaar zou Engeland zijn zonder pub? Hoeveel bieren zullen er niet weggetikt worden alsof het niets is? De bar is de huiskamer, en daar hoort muziek bij. Althans, dat vind ik. We hebben iemand in de aanbieding die uw pub om kan bouwen tot een feestzaal, namelijk Rob Lynch. Lynch, eind twintig, zingt c.q. schreeuwzingt zijn eerste album All These Nights In Bars Will Somehow Save My Soul vol. Hij is een man met gitaar die met uptempo, lekker meebrulbare songs het publiek al drinkend in euforie brengt. Dat kan niet missen. Om vast in de stemming te komen zou je kennis kunnen nemen van het album. Het zal de feestvreugde alleen maar verhogen. De uitvoering van de nummers van Lynch geven de setting prima weer vooral doordat het publiek aanwezig lijkt en mee blèrt. Ze gaan over alledaagse onderwerpen waarvan je de onderwerpen zelf wel kunt raden. Kortom geen enkele muzikale noodzaak voor het werk van Rob Lynch, maar vermakelijk is het wel. Two pints of beer please.


mij=Xtra Mile/Bertus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top