King Khan & BBQ Show – Bad News Boys

King Khan & The BBQ Show - Bad NewsBinnenkort in ons land: King Khan And The Shrines. Nu in de winkels: King Khan & BBQ Show. Het is soms een vreemde wereld. Maar goed, het is voor de fans van King Khan en Mark Sultan (BBQ) goed nieuws, want hun vorige album stamt alweer uit 2009. Het tweetal zat halverwege de jaren negentig in het Canadese Spaceshits en gingen later hun eigen weg om af en toe weer samen te komen. Het verhaal was dat ze voortaan als Bad News Boys door het leven zouden gaan, maar dat bleek dus de titel te zijn van het nieuwe album. Het album zou je ook kunnen betitelen als een mini-album, want de twaalf nummers worden er in nog geen halfuur doorheen gejast. Alsof het niets is worden de catchy tunes uit de mouw geschud: doowop, garagerock, rock ‘n’ roll. Prijsnummer is “Illuminations” dat zich lekker in mijn hoofd zet alsof het altijd bestaan heeft. Kortom, Bad News Boys is goed nieuws. En ga eerdaags King Khan And The Shrines zien want ook zij zijn niet te versmaden


mij=In The Red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top