Boxerin Club – Aloha Krakatoa

Boxerin Club - Aloha Krakatoa9 januari was de officiële Benelux-release van Aloha Krakatoa Precies op tijd om acte de présence te kunnen geven op Eurosonic. Marketingtechnisch is het ongetwijfeld heel slim. Maar gezien de zomerse feel van hun muziek is de keuze van Eurosonic toch een beetje een vreemde. Want de aandrang om hun album op te zetten had ik pas na de lekkere zonnige dagen van afgelopen twee weken. En de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat zelfs een aangenaam lentezonnetje nog steeds niet echt aanleiding biedt om hun debuut Aloha Krakatoa op te zetten. Daarvoor moet de temperatuur toch echt eerst tot boven de dertig graden oplopen. Als dat eenmaal het geval is zijn de Italianen van Boxerin Club met hun op Caribische leest geschoeide indiepop-liedjes de meest aangewezen mannen om Will & The People’s al weer drie jaar oude hit “Lion In The Morning Sun” definitief naar de vergetelheid te spelen. Maar zolang het weer niet echt meewerkt is hun muziek toch vooral bedoeld als soundtrack bij een zonnige vakantiebestemming.


mij=Bomba Dischi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top