B. Dolan – Kill The Wolf

B Dolan - Kill The WolfWaar ligt de toekomst van de hiphop? Zeker niet bij de dikke kont van Kanye West’s vrouw. Wel bij B. Dolan. Zijn raps doen denken aan het werk van Dubwar en Senser. Kill The Wolf gaat terug naar de jaren dat voorzichtig werd geĆ«xperimenteerd met de kruisbestuivingen tussen rock en rap. Denk aan de Judgement Night-soundtrack, de crossoverplaten van Boo-Ya T.R.I.B.E. en Ice T’s Bodycount en de oude raps van The Pharcyde. Zo moeilijk is het dus niet om verrassend voor de dag te komen. B. Dolan begrijpt dat. En ik mag hopen dat hij op een dag in aanraking komt met de raverap van Mc Tunes en de 12-inches van Silver Bullet. Dan gaat er pas echt wat gebeuren. Dat wordt dus echt even met die dikke billen aan de kant mevrouw West, indierap komt hard aanzetten.


mij=Speech Development

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *