Op Zoek Naar Johan – Weg Uit De Stad

Op zoek naar Johan - Weg uit de stadOp zoek naar Johan is een Brabantse Americana-band geleid door de Gemertse singer/songwriter Martijn Kuijten. Nederlandstalige americana dus, als tegenhanger op het Limburgse Rowwen Heze. Of gewoon als Gerard van Maasakkers 2.0. Op zoek naar Johan is net zo logisch als The Watchman (Ad van Meurs). Het kan niet anders of de zorgvuldig opgebouwde carrièreswitch van Guus Meeuwis vindt zijn oorsprong bij de akoestische folk, de country-blues en Calexico-achtige aanpak van dit trio. Een goed verhaal is immers het halve werk. Maakt het dan wat uit dat je vaker dan eens moet denken aan Johnny Cash’s “Folsom Prison Blues”? Welnee, dat maakt geen zak uit. Beter goed gejat dan slecht bedacht, toch?


mij=Eigen beheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven