East Cameron Folkcore – Kingdom Of Fear

East Cameron Folkcore - Kingdom Of FearNee, geen folklore maar folkcore. Zanger Jesse Moore is niet bepaald een lachebekje. Hij kruipt graag in de huid van de klagende arbeider die zichzelf iedere ochtend het bed moet uitschoppen om de lopende band te bedienen. Het bepaalt de toon en het tempo. De muzikale invulling is zoals die van Mumford & Sons. Alleen bestaat die band uit onbezoldigde kunstacademie-studentjes uit London die geen weet hebben van het troosteloze arbeidersbestaan. Verwacht dus vooral geen opzwepend banjo-getokkel. Vergelijk de band liever met een Father John Misty die begeleid door trombone en sousafoon zijn collegae probeert weg te trekken van de stinkende industrieterreinen. East Cameron Folkcore is de nieuwe vaandeldrager voor de internationale vakbeweging en solidariteit. Voorwaarts, mannen, voorwaarts. Willen we naar Den Haag, dan gaan we naar Den Haag!


mij=Grand Hotel Van Cleef/Sonic Rendezvous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top