Mammoth Penguins – Hide and Seek

Mammoth Penguins - Hide and SeekMammoth Penguins is de nieuwe band rond Emma Kupa, voorheen van Standard Fare. Met enige weemoed zingt ze ongegeneerd over het turbulente leven ruwweg tussen je studietijd en het echte volwassenen leven in. De twijfels over wat je moet gaan doen, je liefdesleven, wat is er nu echt belangrijk, het komt allemaal voorbij op Hide and Seek. De muziek is echter niet weemoedig maar springerig en aanstekelijk. Frisse gitaarpartijen en vlot doortikkende ritmes zijn hier het recept. Indiepop pur sang zonder franjes, lekker ruimtelijk geproduceerd en vol pakkende harmonieën. “When I Was Your Age” lijkt het sleutelnummer van het album, zowel qua sound als tekst, maar vooral “Cries at the Movies” en het opzwepende “Played” zijn de beste visitekaartjes van een band die we zeker in de gaten moeten houden.

mij=Fortuna Pop

File: Mammoth Penguins – Hide and Seek
File Under: Indie voor de twens

File Audio: [When I Was Your Age]
File Social: [Penguins Facebook]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven