The Brian Jonestown Massacre – Mini Album Thingy Wingy

Brian Jonestown Massacre – Mini Album Thingy WingyZe blijven over elkaar heen buitelen; de jongens en meisjes van Dandy Warhols en Brian Jonestown Massacre. Vorig jaar nog bracht Anton Newcombe een ode aan de film noir, nu brengt hij met zijn Brian Jonestown Massacre een minischijfje uit. En ja, het zijn weer die lichtbezwerende sluimerende en wiegende beats die we ook kennen van “Loaded” van Primal Scream, van The Velvet Underground en van Donovans “Hurdy Gurdy Man”. Voeg daar nog een cover van de 13th Floor Elevators aan toe en alles wat er extra bij komt mag je beschouwen als bonus. Tess Parks doet weer mee. Newcombe werkt samen met de Sloveense frontman Vladimir Nodal van Queer Jane en met Alex Maas van het Texaanse The Black Angels. Da’s wel heel erg veel extra op een mini-CD. En Anton Newcombe? Hij kabbelt lekker voort.

mij=A Recordings/Suburban

File: Brian Jonestown Massacre – Mini Album Thingy Wingy
File Under: Voortkabbelen is Newcombe’s core-business

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven