The Mighty Yaya – Magnum Sonus

the_mighty_yaya-magnus_sonusPiepknars, piepknars, welkom op de tweede plaat van The Mighty Yaya, getiteld Magnum Sonus. En mocht u niet verschrikt de plaat hebben afgezet dan hakt “Something Real” er inclusief een vette baspartij er aansluitend hard in. Het nummer zou niet misstaan in het Led Zeppelin-repertoire (Kashmir!). Zanger Louis van Empel (Little Louis) is dan wel geen Robert Plant, maar zijn stem is een van de sterke troeven. Hierna gaat het bluesy, inclusief bluesharp, verder in “Come On”. Zei er iemand Wolfmother? Of iemand The Black Keys als je naar “Give It To Me” luistert. Zo kan ik wel doorgaan, maar eigenlijk moet ik niet gaan vergelijken. Ook zij hadden hun voorbeelden, en Magnum Sonus is een vette plaat waarmee ongetwijfeld menig zaal plat gespeeld gaat worden. The Mighty Yaya komt gewoon uit Nederland – Eindhoven om precies te zijn – , dus de kans is groot dat ze eerdaags ergens bij je op de hoek staan te spelen. De plaat klinkt overigens alsof deze live opgenomen is zonder publiek door vier muzikanten die de blues in de genen zit. En het scheelt dat je als band in staat bent geweldige songs te schrijven. Raaaaaaaauuuuuuuuwwwwwwwwwwww……..

mij=Sonic Rendezvous

File: The Mighty Yaya – Magnum Sonus
File Under: Vet

File Social: [Twitter] [Facebook] [Instagram]

[spotifyplaybutton play=”spotify:album:3jTfKhMYQejRlDn9Q9fDTk”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven