Audacity – Hyper Vessels

audacity-hyper_vesselsOnze peuterzoon mag graag een moppie zingen. Dat gaat soms zo enthousiast en vooral hard dat zijn lieve stemgeluid niet meer om aan te horen is. Uiteraard probeer ik hem dit dan te vertellen, maar ja, peuter blijft peuter. Het kwartet Audacity is een Californische garagerockband die al een tijdje aan de weg timmert, Hyper Vessels is hun vierde volledige schijf en voorzien van een kek getekend hoesje. Voor de productie tekende Ty Segall. Het knalt er bij mij echter te hard in. De zanger overschreeuwt zich in opener “Counting The Days” en het aansluitende “Not Like You”. Dit maakt dat het verder prima liedje verloren gaat in de herrie. Pas op de vierde track “Umbrellas” komt er een beetje rust aan het front. Van dit soort tracks had van mij het hele album vol mogen staan. Iets minder hard je gelijk willen bewijzen en je dan richten op catchy songs waarvan er meerdere op deze release staan en uw recensent was helemaal tevree. Nu ben ik meer de vader die zijn vingertje heft. Gemiste kans.

mij=Suicide Squeeze Records

File: Audacity – Hyper Vessels
File Under: Té

File Social: [Twitter] [Facebook] [Instagram]

https://www.youtube.com/watch?v=W9I9vNn0_5Q

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven