Cowboys Of The Sky – Kickstart

Cowboys Of The SkyPunky gitaarrock met her en der wat samples van blazerssecties. Het Limburgse Cowboys Of The Sky heeft wat in handen, maar beseft zelf niet goed wat. En dus zijn de referenties naar bands als Peter Pan Speedrock, Iggy Pop, Danko Jones en Triggerfinger niet van de lucht. Dat slaat echter nergens op. Mocht het Heerlense gezelschap ooit een paar centen teveel over hebben, dan adviseer ik dat ter diepte-investering de gezamenlijke bandpot besteed moet worden aan het totale oeuvre van Rocket From The Crypt en The Cramps. Sluit jezelf op en luister de komende twee jaar intens goed naar wat de haakjes zijn richting eigen band. Cowboys Of The Sky zou over een paar jaar weleens de allereerste band ter wereld kunnen wezen die sleazy garagerock koppelt aan turntablism en daarmee kneiters van underground-floorfillers op zijn naam kan schrijven. Luister goed naar de intense en meeslepende onderhuidse spanning van beide bands en vergeet niet dat vuige garagerock de voedingsbodem is en blijft voor Cowboys Of The Sky. Hebben we een deal? Ik wacht met spanning af.

mij=COTs/Studio Theelen

File: Cowboys Of The Sky – Kickstart
File Under: RFTC-potentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top