The Apocalypse Blues Revue – The Apocalypse Blues Revue

The Apocalypse Blues RevueGodsmack-drummer Shannon Larkin, gitarist Tony Rombola, zanger Ray Cerbone en bassist Brian Carpenter richtten een tijdje terug Apocalypse Blues Revue op. Simpelweg omdat ze de blues wilden eren die het geluid van Jimi Hendrix, Led Zeppelin en AC/DC bepaald heeft. Tja, en als je dan ook nog eens fan bent van Stevie Ray Vaughan en Eric Gales, dan begint het bluesvirus te jeuken. Althans bij de muzikanten. De gitaren lonken. Bij mij als luisteraar komt toch vooral de vraag op waar de toegevoegde waarde schuilt van nog een extra blues-cd. Zijn het de teksten, zijn het de riffs, de soli of het drumwerk dat net even een andere benadering laat horen? Nee, niets van dat alles. Apocalypse Blues Revue is een verdomd stevige bluesplaat. Maar dat is het dan ook. Niet anders of beter dan heel wat grootheden in het genre. Het feit dat de heren elkaar in de blues gevonden hebben, is de grootste verdienste.

mij=Provogue

File: Apocalypse Blues Revue – Apocalypse Blues Revue
File Under: Scheurende blues, niet anders dan we al kennen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven