The Kris Barras Band – The Divine And Dirty

The Kris Barras Band – The Divine And DirtyHet verhaal gaat dat Kris Barras een mixed martial arts-vechter was, tig keer failliet ging, een gitaar oppakte en uiteindelijk uitgeroepen werd tot een van de beste bluesgitaristen in Amerika. Of het waar is of niet, ik heb geen idee, maar vermakelijk is het wel. En stukken interessanter dan het opvoeren van The Stones, Deep Purple, Led Zeppelin, Howlin’ Wolf, Rival Sons, Stone Black Cherry en Gary Moore. Tuurlijk, Barras heeft wat klappen voor zijn kiezen gekregen en ziet het allemaal niet meer zo helder. Ik wel, en ik zeg je; die Barras mag gezegend zijn met een strot die exact hetzelfde is als van Jon Bon Jovi. Tel erbij op dat hij uit het juiste hout gesneden is en vasthoudt aan traditionele rock en inderdaad geen onverdienstelijke gitarist is en we hebben een kerel die in zijn eentje stadions vol kan krijgen, zonder tranentrekkende ballads waar niemand op zit te wachten.

Provogue/Mascot

File: The Kris Barras Band – The Divine And Dirty
File Under: Dit is wat Jon Bon Jovi het liefst zou doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven