Jamila Woods – Heavn

Jamila WoodsJamila heeft zich losgewurmd van M&O. Zonder ruzie of gedoe. De zangeres en de pro-black activiste uit Chicago werkte met Macklemore en werkt nog steeds samen met rapper Chance The Rapper, Noname, Lorine Chia, Saba en Nico Segal zoals te horen op dit solodebuut. Ze slaat een prima brug tussen de R&B en soul van Angie Stone, Kelis en Erykah Badu en hedendaagse hiphop-soul. Ze refereert daarbij net zo makkelijk aan alles wat haar lief is zoals aan The Cure’s “Just Like Heaven” dat ze citeert op de titeltrack “Heavn”. We hebben hier te maken met een door de wol geverfde 27-jarige zangeres die pro black, pro woman en pro honesty is. Als we haar nu al niet op North Sea Jazz tegenkomen, wanneer dan wel?

Jagjaguwar

File: Jamila Woods – Heavn
File Under: Zij is pro-black, ik ben pro-Jamila

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven