Reptaliens – FM-2030

Reptaliens – FM-2030Het Amerikaanse echtpaar Cole en Bambi Browning van Reptaliens zoekt met dit debuut de raarste uithoeken op en haalt haar inspiratie uit sci-fi-kunst, complottheorieën en cult-uitingen. Zodoende komt de band uit Portland die verder aangevuld is met gitarist Julian Kowalski en drummer Tyler Vergian uit bij een mix van Ladytron, Blur, the XX, Beach House en Tame Impala. Oftewel, zoetgevooisde ultralichte elektro-droompop waar niemand zich een buil aan kan vallen. Da’s leuk, maar ook niet meer dan dat. Het verliefde stel pretendeert van alles maar blijft de godganse cd keurig binnen de lijntjes kleuren. Zozeer zelfs dat The Cardigans, met de kennis van nu, er een losgeslagen bende door lijkt. Bent u nog wakker? Ik nog net wel. De vraag is of mijn cd-speler zoveel traagheid nog wel trekt. Welterusten Reptaliens!

Captured Tracks

File: Reptaliens – FM-2030
File Under: Welterusten-muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven