Steve Marino – Fluff

Bij de naam Steve Marino ging er bij mij geen belletje rinkelen. Toch is hij al een aantal jaren muzikaal actief in verschillende bands en maakte hij twee albums onder de naam Moor Hound. Fluff is het eerste album onder zijn eigen naam. Het is een album over thuis, je thuisvoelen en intimiteit. Ik beluister de acht liedjes op een zondagochtend en dat is er eigenlijk wel het perfecte moment voor. Het zijn dromerige indiefolkliedjes, met Marino’s akoestische gitaar als leidraad, prachtig aangevuld door de strijkersarrangementen van Diederik van Wassenaer. Fluff biedt je ruim een half uur rust en laat je na beluistering gelouterd achter. Wat dat betreft is de albumhoes goed gekozen, een muurschildering van een hamburger met drie smileys ernaast. Fluff is als een happy meal: Snel en kortstondig geluk.

Darling Recordings

File: Steve Marino – Fluff
File Under: Happy meal
File Facebook: [Steve Marino op Facebook]
File Twitter: [Tweets van Steve Marino]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top