The M's – The M's

Dear fucking Oasis (part 2),
Heey fucking broertjes Gallagher! Jullie lezen Fileunder! En doen er ook nog iets mee. Fuck, fuck, wie had dat gedacht? Jullie zijn sinds mijn aan jullie gerichte open brief niet meer negatief in het nieuws geweest. Het enige dat ik voorbij zag komen was een foto van één van jullie spelend met een kind. Haha, dat had nou ook weer niet gehoeven. Wat zijn jullie ook een stelletje watjes. Ik stuur deze tweede open brief, omdat ik die stilte graag zo zou willen houden. In mijn cd -speler zit namelijk een schijfje van The M’s uit Chicago, dat land waar jullie nooit door wisten te breken. Waar jullie rotzooi liepen te trappen door de drugs, weten zij het echt om te zetten in psychedelische muziek waar nog iemand op zit te wachten. Ze hebben net als jullie naar The Beatles geluisterd, maar ook naar The Kinks, The Sonics en vooral Traffic van Steve Winwood. Maar van die laatste twee hebben jullie fucking broertjes vast nog nooit gehoord. Ik stel voor dat jullie de opvolger van dit album opkopen voor de grote platenlabels dit bandje contracteren. Jullie spelen dit album dan gewoon na. Zo doen de grote jongens dat met de kleine concurrerende softwarebedrijfjes immers ook. Oh nee, doe dat ook maar niet. Hou je geld, hang die gitaren aan de wilgen, investeer in die ongetwijfeld leuke kinderen van jullie, maar fuck verder vooral nog steeds een eind op.


mij=Brilliante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top