Yuppie Flu – Toast Masters

Er zijn weer betere tijden aangebroken in mijn leven. Ik heb na de zomervakantie een vaste baan waar ik nu al naar uitkijk en er is een prinses mijn leven binnengewandeld. En mijn lief heeft smaak. Niet alleen qua keuze van mij als geliefde – ahum – , maar ook qua eten. Ze trakteerde mij op een zelfgemaakte tosti met geitenkaas en honing. De eerste hap was even wennen. Ik eet wel eens vaker tosti’s, eet ook wel eens geitenkaas en mag graag wat honing snoepen op zijn tijd, maar dit in combinatie is heel speciaal. Mijn smaakpupillen konden na de eerste gewenning de tosti waarderen. Het smaakte naar meer. De muziek van Yuppie Flu is ook even wennen. Het is namelijk een band die voor mij veel bekende ingrediënten kent, maar als totaal toch weer een eigen geluid heeft. Zo klinkt het soms als The Strokes in een softe versie, een andere keer als de Flaming Lips die niet vals zingen of als The Delgados met hun sterke liedjes die zich in mijn hoofd nestelen. Tot mijn grote verbazing blijkt de band uit Italië te komen. Als tien jaar timmeren ze aan de weg en nu is er dan het vierde album Toast Masters. Een album dat ik zelf omdoop tot Tosti Masters, want lekker zijn ze die tosti’s van mijn girlie. Yuppie Flu mag er echter ook zijn.


mij=Homesleep / Munich

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven