Ferry Corsten

Ferry Corsten


mij=Ferry Corsten, 8 augustus, Fit For Free Dance Parade, Rotterdam. Foto: Danny

12 reacties

  1. Danny

    Sterker nog, hij produceert zelf ook muziek. Weliswaar met een computer en synths, maar hij maakt weldegenlijk zelf composities. Dat hij daarnaast ook nog een goede boterham verdient met plaatjes door elkaar mixen vind ik bijzaak. En zelfs dat vind ik best knap want ik kan het niet.

  2. met ‘n paar lasers en een rookmachine ziet het er al snel indrukwekkend uit. Maar er is blijkbaar markt voor en ik gun z’n fans best een fijne avond. Ik heb alleen het idee dat die lui het zelf allemaal zo reuze knap vinden wat ze doen, en dat heeft dan weer iets sneuigs..

  3. vonx

    Als je tot 4 kan tellen en weet hoe je apparatuur werkt ben je al halverwege.
    Het is denk wel de kunst hoe je een avond/set moet opbouwen maar dat deden de dj’s op mijn schooldisco’s en in het jongerencentrum in jaren 80 ook al prima (blokje ska, blokje punk, blokje disco)….Met andere woorden, omhoog gevallen nietsnutten 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven