Prefuse 73 – Rivington Não Rio

Prefuse 73 - Rivington Não RioAlt rap, synthcore, nu-ambient, welja joh, laat er maar een term op los. Feit is dat Scott Herren heel wat verschillende projectjes beheert, waarvan Prefuse 73 het meest bekend is. Op zijn achtste schijf probeert Herren een alliantie te smeden tussen Zuid-Amerikaanse muziekgenres en elektronisch gekabbel. Genoeg aandacht voor de akoestisch gitaar en relaxte bubbling beats in een lounge-achtige setting. Howard Jones kreeg het twintig jaar geleden niet voor elkaar. Degenen die niet zo van de sfeervolle fluisterdeuntjes zijn, die slaan deze plaat maar liever meteen over. Rustiger dan dit kan een cd niet zijn. Zo ernstig zelfs dat je na twintig minuten verlangt naar een stevig potje deathmetal. Scott Herren is wat dat betreft een laidback-gast die als hobby een soundtrack heeft gemaakt voor bij de gemiddelde sportvisser op een zondagochtend. Je moet ervan houden.


mij=Temporary Residence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top