A Brighter Light – So Glad I Found You

A Brighter Light – So Glad I Found YouZonder sjoege en poespas harkte A Brighter Light via voordekunst wat geld bij elkaar voor deze cd. De vier songs op dit schijfje zijn van een tomeloze melancholie met een licht folk- en singersongwriterrandje. Niet zo hopeloos weemoedig als Fink, maar wel zo oprecht. A Brighter Light weet ons voor te schotelen waar de schoonheid in harmonie zit. Eigenlijk in heel simpele, eenvoudige liedjes met een kop en staart. En een drive. Want, het tempo is best hoog voor de diepste zielenroerselen die op tafel gekwakt worden. Het gaat bij dit Nederlandse bandje om de wisselwerking tussen de sonore, gezalfde fluistervocalen en kristalheldere gitaarpartijen. Luisterliedjes zijn het die nergens vervelen en je zelfs doen terugverlangen naar het vroegste werk van Coldplay. A Brighter Light weet dus wat de band vooral niet te doen staat de komende jaren. Voor nu beste mensen van ABL; bouw voort op het titelnummer van jullie EP. De samenzang is werkelijk van grote klasse en grijpt je bij de strot. Blijf afgeronde liedjes maken en blijf vooral dat relaxte timbre en tempo behouden. Da’s prettig en biedt in combinatie met jullie teksten behoorlijk wat troost in sombere dagen.

mij=Eigen Beheer

File: A Brighter Light – So Glad I Found You
File Under: Oprechte eenvoudige liedjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven