Rah Rah – Vessels

rah_rah-vesselsEen van de functies die ik ontdekt heb op Spotify is het zoeken naar informatie over de artiest en grappig zijn dan de speellijsten die genoemd worden waar de desbetreffende artiest op voorkomt. In dit geval zocht ik naar info over Rah Rah. Wij van Spotify adviseren Spotify, dus stond een eigen speellijst bovenaan: Feel Good Indie. Dat vond ik wel goed gevonden, want deze Canadese band zet sterk in op je goede humeur. Indie vind ik dan niet helemaal de juiste trigger, want er zijn ook invloeden uit de (brit –en power)pop, rock, electro en folk. Maar wat vooral belangrijk is in hun muziek is de positieve vibe. Het vijftal maakt gebruik van de mogelijkheid om af te wisselen in mannelijke en vrouwelijke zangpartijen. Daarnaast zijn er vette gitaarriffs. De keyboards voegen daadwerkelijk iets toe. Rah Rah is met Vessels aan hun vierde album toe. Een plaat die klinkt als een klok en die je meteen bij de strot pakt met “Be Your Man” en “Chip Off The Heart”. Misschien dat het als totaalalbum net wat tekort schiet, maar als het wat inzakt net na de helft wordt de aandacht weer teruggepakt met “Good Winter” en mijn favoriet “Surgery”. Vessels is een plaat die ik afgelopen tijd heel veel in de auto gedraaid heb. Met een dag lekker beginnen en eindigen is tenslotte niets mis.

mij=Devil Duck Records

File: Rah Rah – Vessels
File Under: Lekkerrrrrrrrrr

File Social: [Twitter] [Facebook]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top