Motherfucker – Confetti

Motherfucker – ConfettiMotherfucker heeft dus wel dat gemeen gruizige karakter dat Hole eigenlijk had moeten hebben. En ja, de band uit Athens, Georgia heeft nogal wat noise te verstouwen. Erika, Erica en Mandy laten met Confetti de begindagen van SubPop herleven. Het gaat het ’t trio er maar om dat de boel effe opgeschud en ontregeld moet worden. Da’s tenslotte pas punk, nietwaar? En, dat mag best met een lach op het gezicht en dus als vermakelijk gezien worden. Alles is er; de hooks, de breaks, de riffs, de feedback en de snerende uithalen. Motherfucker is powerpunk met een cynisch garagerandje dat van Iggy & The Stooges is afgetapt. Op Confetti zijn de psychedelische elementen overboord gekieperd. Vanaf nu draait het bij het drietal om de rauwheid van de blues en de punk. Meer kortaf en directer kunnen deze vrouwen niet zijn. Snap en waardeer dat maar.

mij=Sick Room

File: Motherfucker – Confetti
File Under: Heftig grunge-punk-plaatje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top