The Besnared Lakes – A Coliseum Complex Museum

the_besnared_lakes-a_coliseum_complex_museumAcht nummers in achtendertig minuten. Het mag duidelijk zijn: The Besnared Lakes zijn niet van de korte liedjes. Ze hebben de tijd nodig. Al houden ze het korter dan op vorige albums. Achter de band zit het echtpaar Jace Lasek en Olga Goreas die dit vijfde album opnamen met drie andere bandleden. Mevrouw Goreas lijkt manlief behoorlijk gekieteld te hebben, gezien zijn soms hoge piepstem. Maar gelukkig is de schade beperkt gebleven. A Coliseum Complex Museum bevat liedjes met de nodige lagen in een psychedelische saus. Ook de stemmen zijn gelaagd opgenomen en zijn ondergedompeld in de muziek. De muzikanten maken gebruik van gitaren, synthesizers en drums die altijd in dienst staan van het totaal. Het totaal klinkt als een roofvogel die al cirkelend zijn rondjes omhoog draait. Ik vind dat nog steeds een imponerend gezicht, en A Coliseum Complex Museum is wat mij betreft dan ook een lekkere plaat die ik voorlopig nog maar even bij de cd-speler laat liggen.

The Besnared Lakes is 8 april te bewonderen in het Amsterdamse Sugar Factory.

mij=Jagjaguwar / Konkurrent

File: The Besnared Lakes – A Coliseum Complex Museum
File Under: Rondjes cirkelen

File Social: [<a href=”https://twitter.com/besnardlakes“>Twitter</a>] [<a href=”https://www.facebook.com/thebesnardlakes/“>Facebook</a>]

 

https://www.youtube.com/watch?v=xZ01b5Y_hNE

 

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top