Mourn – Ha, Ha, He!

Mourn - Ha, Ha, He!Hoewel we een jaar verder zijn maakt hun titelloze debuutplaat nog regelmatige uren op de hifi van schrijver dezes. De vier Spaanse jonge honden van Mourn (drie dames en een heer) hebben niet stil gezeten en hebben naast een reeks optredens de tijd gevonden twaalf nieuwe songs op de plaat te zetten. Het resultaat Ha,Ha, He! mag er zeker wezen. Door ruzie met de vorige platenmaatschappij was de plaat er overigens bijna niet geweest maar ja, dat is hoe de muziekbusiness soms werkt helaas. Mourn zal er wijzer van geworden zijn en gaat onverstoord vooruit. Vanaf openingstrack “Flee” gaat de band gelijk lekker los met hun recept van hakkende gitaarriffs met slimme melodieën en lekker stuwende ritmes.De zang is nog steeds ongekunsteld en recht voor zijn raap. Er is tijdens het schrijven van de songs wel iets meer geëxperimenteerd met opbouw en spanning. Songs als “Storyteller”en “The Unexpected” geven daar blijk van. Hoewel niet alle songs even sterk beklijven is het slotstuk “Fry Me”dat, haast triomfantelijk. laat horen dat Mourn uitermate getalenteerd is en nog niets van hun jonge onstuimigheid heeft ingeleverd.

mij=Captured Tracks

File: Mourn – Ha, Ha, He!
File Under: Delicioso
File Audio: [Bandcamp]
File Social: [Facebook]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven