Niagara – Hyperocean

Niagara – HyperoceanAlweer het derde wapenfeit van David Tomat en Gabriele Ottino onder de naam Niagara. Alleen dit keer zoekt het duo de rafelige duistere randjes op van de alternatieve elektronica, ambient-psychedelica en trippy dance zoals we die kennen van Mount Kimbie. Het Italiaanse duo nam water als thema. Het verklaart meteen de bandnaam en hoe Niagara componeert. Tomat en Ottino zien muziek als golvende bewegingen, de ene keer sterk aanzwellend, de andere keer wegebbend. Qua pop heeft Niagara met de staccato single “Escher Surfers” een ijzersterke alternatieve troef in handen. Het is echter een aparte eenling op de plaat. Want, de rest bestaat uit industrial, Moderat-pastiches en Boards Of Canaday-achtige moody soundscapes. Bovendien moet ik van al het geklots en gekletter pissen als een stier, dus hierbij beste dames en heren, ik brei er een punt aan. Het zal me wat met het waterthema van Niagara. Ik kan beter naar mijn eigen gezeik luisteren.

mij=Monotreme

File: Niagara – Hyperocean
File Under: Incontinente beats op drift

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven