Hayley Kiyoko – Citrine

Hayley Kiyoko - Citrine EPSommigen van jullie kennen Hayley Kiyoko van haar acteerwerk, zij speelde recent de rol van Raven in het alweer gestopte CSI Cyber , maar de vijfentwintigjarige uit L.A. is vooral zangeres en componiste. Ooit begonnen in de meidengroep The Stunners, die een paar kleine hitjes in de V.S. scoorden en toerden als voorprogramma van Justin Bieber, is ze al een paar jaar solo aan de weg aan het timmeren. Het gay anthem’ ‘’Girls Like Girls’’ werd een internethit in 2015 en nu is er dan haar nieuwste release Citrine met daarop vijf messcherpe en dansbare hitsongs. Hayley’s stem is prettig, heeft een soms een tikje nasaal, rauw toontje en weet te boeien in met name het hitgevoelige openingsnummer ‘’Gravel to Tempo’’ en het ietwat gedragen ‘’Palace’’. Voor liefhebbers van moderne pop met een randje is dit een aanrader al is het voor de wat serieuzere muziekliefhebber wellicht iets te veel kauwgom.

mij=Atlantic

File: Hayley Kiyoko – Citrine
File Under: Up and coming
File Video: [Gravel To Tempo]
File Social: [Twitter]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven